vineri, 2 septembrie 2011

Par l'intelligence dominent


M-am intalnit a doua oara cu Mihaela ca sa facem poze cu noul ei tatuaj. Fiind in timpul saptamanii, am putut sa facem poze doar dupa serviciu, si prin urmare am vrut sa profitam de lumina calda a apusului, dar vroiam de asemenea si un loc deschis, larg, in aer liber. Mogosoaia este ultra-super-utilizata de orice fotograf, dar dupa parerea mea, Mihaela a reusit sa atraga asupra ei atentia in poze, astfel incat pe nimeni sa nu intereseze unde exact sunt facute.


bayarali.ro_promo_mihaela_t01

Am vazut ca locul in care acum un an era un teren viran uracios, cu statuia lui Lenin abandonata ca cireasa de pe tort, s-a transformat intr-un parc curat, frumos aranjat, in care se plimba parinti cu copii, oameni cu caini, tineri, si cupluri. Desi pornisem initial cu ideea sa pozam intr-un spatiu parasit, ne-am adaptat repede si a prins bine ca am gasit si podul acela micut peste un iaz artificial, din care mai sareau pesti din cand in cand.

bayarali.ro_promo_mihaela_t02

bayarali.ro_promo_mihaela_t03

bayarali.ro_promo_mihaela_t05

Bineinteles ca ne-am oprit si la lac, in dreptul palatului putin, chiar dupa ce soarele se ascunsese in spatele vilelor de pe malul de vizavi (cred ca soarele ar fi incaput in vilele alea daca era mai aproape!), si am avut si public. La final, Mihaela a luat si un suvenir, cu permisiunea gardienilor. Iar eu am plecat de acolo, gandindu-ma oare ce s-o fi intamplat cu statuia lui Lenin...

PS: Nu mai povestesc despre accidentul de masina in care am fost implicat pana sa ajungem acolo, dar a fost amuzant.

Niciun comentariu: